ADA BOJANA-Poslednjih godina sinonim za letovanja za mlade. Najlepše plaže, najbolji plažni barovi, dobre žurke, koje traju do zore, svitanja na obalama mora, samo su neke od uspomena koje mladi nose sa Ade Bojane, dobar provod i uživanje koje će se pamtiti do kraja života. Vetrovi koji duvaju na Adi Bojani, pogodni su za surfovanje, pa je u poslednjih nekoliko godina Ada Bojana postala hit kod mladih širom sveta koji vole ovakvu vrstu zabave.

Činjenica da je Ada Bojana poslednjih nekoliko godina najpopularnija destinacija za mlade, dovela nas je na ideju da ovogodišnji SPRING BREAK ponovimo sa projektom koji nosi naziv GOOD BYE SUMMER i realizujemo upravo na ušču reke Bojane u Jadransko more. Da li ste spremni da ponovimo najveće i najbolje putovanje za mlade do sada? Mi jesmo😊😊😊

 

MESTO PUTOVANJA Ada Bojana, Crna Gora
VREME POLASKA Polazak iz Novog Pazara u jutarnjim satima oko 04:00h
VREME POVRATKA Dolazak u Novi Pazar u kasnim večernjim satima
PUTNO-ZDRAVSTVENO OSIGURANJE Preporuka agencije je da putnik poseduje polisu putnog osiguranja koje košta 1€ po osobi po danu.
UKLJUČENO U CENU
Kompletnu organizaciju puta
Profesionalni vodič
-Smeštaj u Comfort apartmanima ili Goivani apartmanima, ili Robi apartmanima ili drugom objektu iste ili slične kategorije, 3 noćenja,
Prevoz modernim turističkim autobusima na navedenim relacijama
Smeštaj u sobama može biti 1/2, 1/3, 1/4, 1/5
NIJE UKLJUČENO U CENU
Fakultativni izleti
Putno-zdravstveno osiguranje 5 € ( obavezno)
Individualni troškovi

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
-Fakultativni izleti se realizuju u saradnji sa stranim ino-partnerom, i nisu uračunati u cenu programa, dodatno se plaćaju, na samoj destinaciji, ili vodiču u toku samog puta. Minimum za realzijaciju fakultativnih programa je 35 plativih putnika. U skladu sa činjenicom da se izleti realizuju u saradnji sa ino-partnerom, Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne propuste u organizaciji fakulativnih izleta. Cene fakultativnih izleta uglavnom se satoje od troškova prevoza, organizacije izleta, troškove vodiča, ulaznica, parkinga, ili nekih drugih troškova za koje putnik možda nije ni upućen da postoje.

Preuzmite program putovanja u PDF formatu klikom na ikonicu ispod

Preuzmi program putovanja u PDF formatu

1

1. dan Prevoz Novi Pazar - Ulcinj 15.09.2022.

Polazak iz Novog Pazara u ranim jutarnjim (oko 04:00h) sa dogovorenog mesta. Tačno vreme i mesto polaska biće objavljeno dva dana pre polaska. Nastavak putovanja prema Crnoj Gori, sa usputnim pauzama radi graničnih formalnosti i pauza po potrebi grupe. Dolazak u odabrani smeštaj oko 11:00h. Čekiranje putnika, smeštaj u odabrane objekte i slobodno vreme za odmor od puta, odlazak u market i sl. U popodnevnim satima oko 14:00h, WELCOME PARTY, party dobrodošlice i upoznavanja. U večernjim satima, u starom gradu NIGHT PARTY😊. Noćenje.

2

2. dan ULCINJ 16.09.2022.

Slobodno prepodne za doručak ili jutarnju kafu. U 12:00 odlazak na BEACH PARTY, i zagrevanje za večernju žurku. Još jedan NIGHT PARTY. Noćenje.

3

3.dan ULCINJ 17.09.2022.

Nakon buđenja i jutarnje kafe, slobodno prepodne za individulane aktivnosti. Popodnevni PARTY na plaži. U večernjim satima odlazak na poslednju večernju žurku. Sledi GOODBYE party, do ranih jutarnjih sati.

4

4.dan ULCINJ-PORTO MONTENEGRO-NOVI PAZAR 18.09.2022.

Do 11:00 buđenje i napuštanje soba. Pakovanje stvari u autobuse. U 12:00h polazak prema Porto Montenegru, uz obilazak Porto Montenegra i Budve. Sloodno vreme za uživanje u Porto Montenegru i Budvi. U 18:00h polazak prema Novom Pazaru. Dolazak u Novi Pazar u večernjim satima.