BUDIM i PEŠTA – Nekada su bila dva grada koji su se nalazili na suprotnim stranama Dunava. Kraljica Dunava, kako je drugo ime Budimpešte, nastala je spajanjem dva dijela grada, sa 11 mostova izgrađenih preko Dunava, koji Budimpešti daju posebnu čar.

Osim mostova, Budimpeštu magičnom čine i Andraši bulevar, Vaci ulica, zgrada Parlamenta na obali Dunava, Trg Heroja, Kraljevska palata. Mnogi turisti koji su dolazili u Budimpeštu, ni dan danas ne znaju da li je Budimpešta ljepša danju ili noću. Proverite da li je tako 😊

 

MESTO PUTOVANJA Budimpešta, Mađarska
VREME POLASKA Polazak iz Beograda/Novog Pazara u ranim jutarnjim satima u 03:00h
VREME POVRATKA Dolazak u mesto polaska u kasnim večernjim satima.
PUTNO-ZDRAVSTVENO OSIGURANJE Putnik je obavezan da poseduje putno-zdravstveno osiguranje.
UKLJUČENO U CENU
Kompletna organizacija izleta uz pratioca putovanja
Prevoz modernim turističkim autobusima na navedenim relacijama
Panoramsko razgledanje i obilazak Budimpešte u pratnji vodiča
Smeštaj u odabranom hotelu u Budimpešti, na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto)-lokalna kategorizacija
Smeštaj u sobama može biti 1/2, 1/3
NIJE UKLJUČENO U CENU
Individualni troškovi putnika
Fakultativne izlete i programe
Putno zdravstveno osiguranje- 5€ sa Covid pokrićem, obavezno

 

 

Termin Hotel Cena
26.04-30.04.2024. godine Hotel 3* 159 evra

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

-Kompletnu organizaciju puta uz pratioca putovanja,

-Prevoz modernim turističkim autobusima na navedenim relaciijama,

-Smeštaj u Budimpešti, 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*,

-Obilazak Budimpešte u pratnji vodiča,

-Obilazak Segedina u pratnji vodiča,

 

 

 

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

-Individualne troškove putnika,

-Fakultativne izlete i programe,

-Putno-zdravstveno osiguranje 5€ po osobi,

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

-Krstarenje Dunavom u Budimpešti 15€/deca ispod 12 godina 10€,

-Beč sa posetom Outlet centru Parndorf 35€/deca ispod 12 godina 25€,

 

POPUSTI I DOPLATE:

-Deca 0-2 godine gratis,

-Deca 2-6 godina 119 evra,

-Deca 6-12 godina 139 evra,

-Doplata za jednokrevetnu sobu 60 evra,

-Doplata za dodatno sedište u autobusu 60 evra,

 

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA: Fakultativni izleti i programi nisu sastavni deo programa putovanja i organizuju se u saradnji sa inostranim partnerom. Iz tih razloga organizator putovanja ne garantuje za kvalitet pruženih usluga na fakultativnim izletima i programima. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 35 plativih putnika po izletu. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, izlete je moguće realizovati u saradnji sa drugim agencijama ili grupama, a čiju realizaciju putnici nisu obavezni da prihvate.

 

SMEŠTAJ: Smeštaj je u Budimpešti u Hotel Budapest 3*, https://hotel-budapest.hu/. Detalji hotela se nalaze na linku.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje navedenog aranžmana može biti na jedan od sledećih načina:

  1. Gotovinski u celosti prilikom rezervacije,
  2. Prilikom rezervacije 30%, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska,
  3. Prilikom rezervacije 30%, ostatak na odloženo plaćanje čekovima građana, najkasnije do 20.09.2024.godine.

 

OSTALE NAPOMENE:

-Cena aranžmana je izražena u evrima, a aranžman je plativ u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate.

-Svaki putnik je u obavezi da se informiše o Opštim uslovima organizatora putovanja.

-Svaki putnik je u obavezi da se informiše o režimu ulaska u zemlju u koji putuje prema ličnim dokumentima koje poseduje (odnosi se na državljane drugih zemalja).

-Po hotelskim pravilima, u smeštajne objekte se ulazi prvog dana nakon 14:00h. Napuštanje smeštajnog objekta poslednjeg dana boravka je najkasnije do 10:00h.

-Svi putnici su obavezni da prilikom rezervacije osim ličnih podataka dostave agenciji i tačan broj mobilnog telefona, kao i e-mail adresu, kako bi mogli dobiti precizne informacije u vezi sa aranžmanom koji su uplatili, detalje polaska i slično.

-Kod autobuskih tura, Organizator putovanja organizuje i pravi pauze na svakih 3 do 4 sata vožnje, a u skladu sa datom situacijom. Pauze se organizuju na usputnim stajalištima, benzinskim pumpama ili restoranima, u zavisnosti od situacije.

-Dužine pauza na fakultativnim izletima zavise od objektivnih okolnosti na lokalitetima, kao i same organizacije izleta i dalje organizacije celokupnog putovanja.

-Organizator putovanja zadržava pravo izmene ili korekcije programa putovanja ukoliko zbog objektivnih okolnosti ne bude mogućnosti da se određeni delovi programa realizuju (saobraćajne gužve, neplanirana zadržavanja na graničnim prelazima, zatvaranje lokaliteta koji je predviđen za obilazak i slično).

-Program i uslovi putovanja dati u ovom dokumentu, jedino su validni za putnika. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije informacije koje je putnik dobio od trećih lica, i kao takve će biti odbačene kao neosnovane.

 

Ovaj program je rađen na bazi minimum 50 plativih putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija ima pravo otkaza aranžmana u zakonskom roku, najkasnije 5 dana pre polaska na ugovoreno putovanje.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja New Dream Travel DOO, Licenca kategorije A, broj 28/2022 izdata od strane nadležnog Ministarstva 16.03.2022. godine.

Preuzmite program putovanja u PDF formatu klikom na ikonicu ispod

Preuzmi program putovanja u PDF formatu

Additional information

Trajanje5 dana 2 noći
1

1.dan SRBIJA-BUDIMPEŠTA

Polazak iz Novog Pazara sa dogovorenog mesta u večernjim satima, oko 21:00h. Tačno mesto i vreme polaska putnici dobijaju putem SMS poruke dan pre polaska. Vožnja prema Budimpešti sa usputnim pauzama radi graničnih formalnosti i po potrebi grupe.

2

2.dan BUDIMPEŠTA

Jutarnji dolazak u Budimpeštu. Nakon dolaska u prestonicu Mađarske sledi obilazak grada u pratnji vodiča: Trg Heroja, Andraši bulevar, Opera, Baletski institut, Ruzveltov trg, lančani most Sečenji, crkva Sv. Marije, Citadela, kraljevski dvorac, most Eržebet, ulica Vaci. Nakon obilaska sledi slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak puta prema hotelu. Dolazak u hotel i čekiranje putnika. Slobodno posle podne za individualne aktivnosti u Budimpešti. U večernjim satima fakultativni odlazak na večernje Krstarenje Dunavom u pratnji vodiča. Nakon Krstarenja slobodno vreme. Noćenje.

3

3.dan BUDIMPEŠTA-BEČ-PARNDORF

Doručak. Nakon doručka sledi fakultativni odlazak u Beč. Nakon dolaska u Beč sledi obilazak grada u pratnji vodiča: Opera, zgrada Parlamenta, trg Marije Terezije, Burgteatar, zgrade dvorca Hofburg, zatim nastavak do glavne ulice Kertner Strasse i katedrale Stephansdom. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nakon Beča nastavak puta prema Outlet centru Parndorf. Slobodno vreme za šoping. Parndorf je jedan najvećih i najpoznatijih outlet centara u centralnoj Evropi sa preko 100 prodavnica poznatih svetskih brendova. Nakon Parndorfa nastavak puta prema Budimpešti. Noćenje.

4

4.dan BUDIMPEŠTA-SEGEDIN-SRBIJA

Doručak. Nakon doručka sledi odjava iz hotela i pakovanje stvari u bus. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i kupovinu suvenira i poklona. U dogovoreno vreme nastavak puta prema Segedinu. Nakon dolaska u Segedin sledi obilazak grada u pratnji vodiča i slobodno vreme. U dogovoreno vreme polazak prema Novom Pazaru.

5

5.dan BUDIMPEŠTA - SRBIJA

Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.