PARIZ – Grad svetlosti, mode, francuske revolucije, istorije i kulture. Pominjanje njegovog imena, nikog ne ostavlja ravnodušnim. Boravak u gradu ljubavi kako ga u jednoj od svojih pesama opisuje Haris Džinović, učiniće da doživite nezaboravne trenutke dok stojite ispred Ajfelovog tornja, Trijumfalne kapije, ili šetate u večernjim satima pored Sene.

Pariški dvorci, katedrale, trgovi, učiniće vase uspomene i sećanja na ovaj grad nezaboravnim do te mere da ćete vrlo brzo početi razmišljati kada ćete se opet vratiti u ovaj grad. Mi mu se uvek rado vraćamo.

 

MESTO PUTOVANJA Pariz – Minhen – Ljubljana
VREME POLASKA Polazak iz Novog Pazara u jutarnjim satima oko 04:00h
VREME POVRATKA Dolazak u Novi Pazar u kasnim večernjim satima
PUTNO-ZDRAVSTVENO OSIGURANJE Preporuka agencije je da putnik poseduje polisu putnog osiguranja koje košta 1,5€ po osobi po danu.
UKLJUČENO U CENU
Kompletnu organizaciju puta
Profesionalni vodič
Prevoz modernim turističkim autobusima na navedenim relacijama
Obilazak Minhena u pratni stručnog lokalnog vodiča,
Noćenje sa doručkom u Minhenu u hotelu sa 3*, koji se nalazi van centra grada, na liniji metroa
Panoramsko razgledanje i obilazak Pariza u pratnji vodiča
Smeštaj u Parizu u hotelu sa 2*, 3 noćenja sa doručkom
Obilazak Ljubljane
NIJE UKLJUČENO U CENU
Fakultativni izleti
Putno-zdravstveno osiguranje (obavezno) košta 7€
Individualni troškovi

FAKULTATIVNI IZLETI:

-Versaj 50 evra,

-Diznilend 100 evra,

-Krstarenje Senom 20 evra,

 

POPUSTI I DOPLATE:

-Deca 0-2 godine gratis,

-Deca 2-6 godina plaćaju 239 evra,

-Deca 6-12 godina plaćaju 259 evra,

-Doplata za jednokrevetnu sobu 100 evra,

 

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

-Fakultativni izleti se realizuju u saradnji sa stranim ino-partnerom, i nisu uračunati u cenu programa, dodatno se plaćaju, na samoj destinaciji, ili vodiču u toku samog puta. Minimum za realzijaciju fakultativnih programa je 45 plativih putnika. U skladu sa činjenicom da se izleti realizuju u saradnji sa ino-partnerom, Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne propuste u organizaciji fakulativnih izleta. Cene fakultativnih izleta uglavnom se satoje od troškova prevoza, organizacije izleta, troškove vodiča, ulaznica, parkinga, ili nekih drugih troškova za koje putnik možda nije ni upućen da postoje.

 

PASOŠI I LIČNA DOKUMENTA PUTNIKA ZA PUTOVANJE TREBAJU IMATI ROK VAŽENJA NAJMANJE 90 DANA (3 MESECA) OD DANA POVRATKA SA PUTOVANJA!!!

 

Ovaj program je rađen na bazi minimum 50 plativih putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija ima pravo otkaza aranžmana u zakonskom roku, najkasnije 5 dana pre polaska na ugovoreno putovanje. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TA New Dream Travel DOO, Licenca kategorije A broj 28/2022 izdata od strane nadležnog Ministarstva 16.03.2022. godine.

 

Preuzmite program putovanja u PDF formatu klikom na ikonicu ispod

Preuzmi program putovanja u PDF formatu

1

1. dan SRBIJA-MINHEN 05.11.2022.

Polazak iz Novog Pazara u 16:00h, iz Beograd u 20:00h. Nastavak putovanja preko Hrvastke, Slovenije i Austrije prema Minhenu. Noćna vožnja.

2

2. dan MINHEN 06.11.2022.

Dolazak u Mihnen u prepodnevnim satima. Nakon dolaska u Mihnen sledi obilazak grada u pratnji vodiča: Crkva Sv. Petrova-najstarija crkva u Minhenu. Ženska crkva, Kraljevska palata, Nacionalna opera, Karlov trg, Crkva Sv. Mihaila, Veliki bazar, Marien plac. Nakon obilaska Minhena sledi odlazak u hotel. Odmor od putovanja. Noćenje.

3

3.dan MINHEN-PARIZ 07.11.2022.

Doručak. Nakon doručka sledi slobodno vreme do polaska za Pariz. Mogućnost zajedničkog odlaska Olimpijskog kompleksa, muzeja BMW, ili nekog od muzeja. U dogovoreno vreme polazak za Pariz. Noćna vožnja preko Nemačke i Francuske.

4

4.dan PARIZ 08.11.2022.

Dolazak u Pariz u jutarnjim satima. Nakon dolaska sledi panoramsko razgledanje grada: Trg Republike, Vendome, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Marsova polja, Dom invalida, Vojna akademija, Palata Royal, Gradska kuća, Parlament, Sorbona, Notre Dam. Nakon razgledanja Pariza sledi odlazak u hotel I smeštaj grupe. Vreme za odmor od putovanja. Noćenje.

5

5.dan PARIZ-VERSAJ-KRSTARENJE SENOM 09.11.2022.

Doručak. Nakon doručka sledi fakultativni odlazak u Versad, dvorac iz XVI veka, u kome je bila rezidencija Kralja Luja XIV. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkovima Versaja. Nakon obilaska Dvorca sledi povratak u Pariz i vreme predviđeno za trg Trokadero ispred Ajfelovog tornja. U večernjim satima fakultativni odlazak na Krstarenje Senom, gde ćemo imati priliku da sa broda vidimo neke od najlepših znamenitosti Pariza. Slobodna večer. Noćenje.

6

6.dan PARIZ-DIZNILEND 10.11.2022.

Doručak. Nakon doručka sledi fakultativni odlazak u Diznilend-čarobni svet mašte i crtanog filma. Celodnevni boravak u zabavnom parku. Posle podne povratak u Pariz. Noćenje.

7

7.dan PARIZ-LUVR-LJUBLJANA 11.11.2022.

Do 11:00 buđenje i napuštanje soba. Pakovanje stvari u autobuse. U 12:00h polazak prema Porto Montenegru, uz obilazak Porto Montenegra i Budve. Sloodno vreme za uživanje u Porto Montenegru i Budvi. U 18:00h polazak prema Novom Pazaru. Dolazak u Novi Pazar u večernjim satima. 

8

8.dan LJUBLJANA 12.11.2022.

Dolazak u Ljuljanu u jutarnjim satima. Obilazak grada: Prešernov trg, Spomenik Franca Prešerna, Franjevačka crkva, Tromostovlje, Katedrala Sv. Nikole, Rotovž-Gradska kuća, Zmajev most-simbol Ljubljane. Nakon obilaska grada sledi slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnju, šoping, vožnju gondolom. U večernjim satima nastavak puta prema Srbiji.

9

9.dan SRBIJA 13.11.2022.

Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim satima.

279,00
One tour per person
First Minute!