NEUM – Jedini izlaz Bosne i Hercegovine na Jadransko more.Neum se nalazi naspram poluostrva Pelješac, na Jadranskoj obali, između Dubrovnika sa jedne i Makarske i Splita sa druge strane. Sam geografski položaj Neuma svrstava ga u red jednog od najatraktivnijih letovališta na Jadranskoj obali.

Veliki broj hotela, lepe plaže, šetalište dugo nekoliko kilometara, brojni restorani i klubovi pored plaže, samo su neke od referenci koje Neumu donose ogroman broj turista u ljetnjoj sezoni. Omiljeno mesta balkanaca za vreme prvomajskih raznika, kada je grad jednako pun turista kao i u sred letnje sezone. Posebnu čar ovom putovanju daju poseta Dubrovniku i Splitu….

 

MESTO PUTOVANJA Neum, Bosna i Hercegovina / Dubrovnik, Split, Hrvatska
VREME POLASKA Polazak iz Beograda/Novog Pazara u večernjim satima
VREME POVRATKA Dolazak u mesto polaska kasnim noćnim ili ranim jutarnjim satima.
PUTNO-ZDRAVSTVENO OSIGURANJE Putnik je obavezan da poseduje putno-zdravstveno osiguranje.
UKLJUČENO U CENU
Kompletna organizacija izleta uz pratioca putovanja
Prevoz modernim turističkim autobusima na navedenim relacijama
Obilazak Dubrovnika u pratni stručnog lokalnog vodiča
Smeštaj u hotelu Vapore 4* u Neumu, na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto)
Smeštaj u sobama može biti 1/2, 1/3, 1/4, 1/5
NIJE UKLJUČENO U CENU
Individualni troškovi putnika
Fakultativne izlete i programe
Putno zdravstveno osiguranje- 5€, obavezno

 

Termin Hotel Cena
26.04-30.04.2024. godine Hotel Vapore 4* 119 evra
28.04-02.05.2024.godine Hotel Vapore 4* 119 evra
30.04-04.05.2024.godine Hotel Vapore 4* 119 evra
02.05-06.05.2024. godine Hotel Vapore 4* 119 evra

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

-Kompletnu organizaciju puta uz pratioca putovanja,

-Prevoz modernim turističkim autobusima na navedenim relaciijama,

-Obilazak Dubrovnika u pratnji stručnog lokalnog vodiča-pešačka tura,

-Smeštaj u hotelu Vapore 4* u Neumu, 2 noćenja sa doručkom,

 

 

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

-Individualne troškove putnika,

-Fakultativne izlete i programe,

-Putno zdravstveno osiguranje- 5€, obavezno,

 

POPUSTI I DOPLATE:

-Deca 0-2 godine gratis,

-Deca 2-6 godina 79 evra,

-Deca 6-12 godina 99 evra,

-Doplata za jednokrevetnu sobu 40 evra

-Doplata za dodatno sedište 50 evra,

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

-Split 25€/deca ispod 12 godina 20€,

-Počitelj i vodopadi Kravice sa ulaznicom za vodopade 15€/deca ispod 12 godina 10€,

 

NAPOMENA U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA: Fakultativni izleti i programi nisu sastavni deo programa putovanja i organizuju se u saradnji sa inostranim partnerom. Iz tih razloga organizator putovanja ne garantuje za kvalitet pruženih usluga na fakultativnim izletima i programima. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 35 plativih putnika po izletu. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, izlete je moguće realizovati u saradnji sa drugim agencijama ili grupama, a čiju realizaciju putnici nisu obavezni da prihvate.

 

SMEŠTAJ: Smeštaj je u hotelu Vapore 4*, koji se nalazi u Neumu, na samom šetalištu. Više detalja o samom hotelu možete naći na linku: https://hotel-vapore.com/

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje navedenog aranžmana može biti na jedan od sledećih načina:

  1. Gotovinski u celosti prilikom rezervacije,
  2. Prilikom rezervacije 30%, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska,
  3. Prilikom rezervacije 30%, ostatak na odloženo plaćanje čekovima građana, najkasnije do 20.09.2024.godine.

 

OSTALE NAPOMENE:

-Cena aranžmana je izražena u evrima, a aranžman je plativ u dinarima po srednjem kursu NBS na danu uplate.

-Svaki putnik je u obavezi da se informiše o Opštim uslovima organizatora putovanja.

-Svaki putnik je u obavezi da se informiše o režimu ulaska u zemlju u koji putuje prema ličnim dokumentima koje poseduje (odnosi se na državljane drugih zemalja).

-Po hotelskim pravilima, u smeštajne objekte se ulazi prvog dana nakon 14:00h. Napuštanje smeštajnog objekta poslednjeg dana boravka je najkasnije do 10:00h.

-Svi putnici su obavezni da prilikom rezervacije osim ličnih podataka dostave agenciji i tačan broj mobilnog telefona, kao i e-mail adresu, kako bi mogli dobiti precizne informacije u vezi sa aranžmanom koji su uplatili, detalje polaska i slično.

-Kod autobuskih tura, Organizator putovanja organizuje i pravi pauze na svakih 3 do 4 sata vožnje, a u skladu sa datom situacijom. Pauze se organizuju na usputnim stajalištima, benzinskim pumpama ili restoranima, u zavisnosti od situacije.

-Dužine pauza na fakultativnim izletima zavise od objektivnih okolnosti na lokalitetima, kao i same organizacije izleta i dalje organizacije celokupnog putovanja.

-Organizator putovanja zadržava pravo izmene ili korekcije programa putovanja ukoliko zbog objektivnih okolnosti ne bude mogućnosti da se određeni delovi programa realizuju (saobraćajne gužve, neplanirana zadržavanja na graničnim prelazima, zatvaranje lokaliteta koji je predviđen za obilazak i slično).

-Program i uslovi putovanja dati u ovom dokumentu, jedino su validni za putnika. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije informacije koje je putnik dobio od trećih lica, i kao takve će biti odbačene kao neosnovane.

Ovaj program je rađen na bazi minimum 50 plativih putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija ima pravo otkaza aranžmana u zakonskom roku, najkasnije 5 dana pre polaska na ugovoreno putovanje.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja New Dream Travel DOO, Licenca kategorije A, broj 28/2022 izdata od strane nadležnog Ministarstva 16.03.2022. godine.

 

 

Preuzmite program putovanja u PDF formatu klikom na ikonicu ispod

Preuzmi program putovanja u PDF formatu

Additional information

Trajanje3 Dana, 2 noćenja
1

1.dan SRBIJA-DUBROVNIK-NEUM

Polazak iz Beograd/Novog Pazara/ u večernjim satima sa dogovorenog mesta. Tačno mesto i vreme polaska putnici dobijaju putem SMS poruke dan pre polaska. Vožnja prema Dubrovniku sa usputnim pauzama po potrebi grupe i radi graničnih formalnosti.

2

2.dan DUBROVNIK-NEUM

Dolazak u Dubrovnik u jutarnjim satima (oko 09:00h). Nakon dolaska sledi obilazak grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča: Stradun, Orlandov stub, palata Sponza, Crvka Sv. Vlaha, Onofrijeva česma, pravoslavna crkva. Nakon obilaska grada slobodno vreme za jutarnju kafu, doručka, šetnju Stradunom. U dogovoreno vreme sledi nastavak puta prema Neumu. Dolazak u hotel. Smeštaj. Slobodno vreme za odmor od putovanja i individualne aktivnosti. Noćenje.

3

3.dan NEUM-SPLIT-NEUM

Doručak. Nakon doručka sledi fakultativni odlazak u Split. Polazak nakon doručka i putovanje prema Splitu. Nakon dolaska u Split sledi obilazak grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča: Splitska Riva, Trg Prokuratie, Narodni trg, Dioklecijanova palata. Nakon obilaska grada slobodno vreme za uživanje u Splitu. U poslepodnevnim satima povratak u Neum. Noćenje.

4

4.dan NEUM-POČITELJ-VODOPADI KRAVICE-SRBIJA

Doručak. Nakon doručka sledi odjava iz hotela i pakovanje stvari u autobus. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet u obilazak kamenog grada Počitelja i vodopada Kravice, jedne od najlepših prirodnih celina u Bosni i Hercegovini. Vodopadi Kravice nalaze se na reci Trebižat, dostižu maksimalnu visinu od 28 metara i sa maksimalnom širinom od 120 metara čine jednu od najznačajnih turističkih atrakcija. Nakon obilaska Kravica slobodno vreme za ručak, fotografisanje i individualne aktivnosti. Posle podne polazak prema Srbiji preko Crne Gore.

5

5.dan SRBIJA

Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.