LIDO DI JESOLO-Popularno letovalište na severo-istočnom delu Italije na Jadranskom moru, u blizini Venecije. Peščana plaza proteže se 19km duž celog mesta. Ima oko 25.000 stanovnika.

Na početku 20.veka Jesolo je bilo malo i ne tako značajno mesto, ali danas njegov izgled, prodavnice i usluga podređeni su isključivo turistima.

 

 

MESTO PUTOVANJA Trst, Venecija, Verona – Italija
VREME POLASKA Polazak iz Novog Pazara/Beograda putnici dobijaju SMS porukom 48 pre polaska
VREME POVRATKA Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.
PUTNO-ZDRAVSTVENO OSIGURANJE Putnik je u obavezi da poseduje polisu putnog osiguranja koje košta 5€ po osobi.
UKLJUČENO U CENU
Kompletna organizacija puta uz pratioca putovanja
Prevoz modernim turističkim autobusima na navedenim relacijama
Obilazak Trsta u pratnji vodiča-pešačka tura
Smeštaj u hotelu Picobello 3* u Lido Di Jesolu, 2 noćenja sa doručkom
Obilazak Outlet centra Palmanova
Boravišnu taksu
NIJE UKLJUČENO U CENU
Fakultativne izlete i obilaske koji nisu sastavni deo programa
Putno-zdravstveno osiguranje 5 € ( obavezno)
Individualni troškovi putnika

 

 

Termin Hotel Cena
27.04-01.05.2024. godine Hotel Picobello 3* Lido Di Jesolo 139 evra
29.04-03.05.2024. godine Hotel Picobello 3* Lido Di Jesolo 139 evra

 

 POPUSTI I DOPLATE:

-Deca 0-2 godine gratis,

-Deca 2-6 godina 99 evra,

-Deca 6-12 godina 119 evra,

-Doplata za jednokrevetnu sobu 60 evra,

-Doplata za dodatno sedište u autobusu 75 evra,

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

-Verona 25€/deca ispod 12 godina 20€,

-Brodić od Luke Punta Sabioni do Venecije 25€/deca ispod 12 godina 20€-obavezan,

 

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA: Fakultativni izleti i programi nisu sastavni deo programa putovanja i organizuju se u saradnji sa inostranim partnerom. Iz tih razloga organizator putovanja ne garantuje za kvalitet pruženih usluga na fakultativnim izletima i programima. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 35 plativih putnika po izletu. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, izlete je moguće realizovati u saradnji sa drugim agencijama ili grupama, a čiju realziaciju putnici nisu obavezni da prihvate.

 

SMEŠTAJ: Smeštaj je u hotelu Picobello 3*, koji se nalazi u Lido Di Jesolu. Više detalja o samom hotelu možete naći na linku: https://hotelpicobello.it/en/

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje navedenog aranžmana može biti na jedan od sledećih načina:

  1. Gotovinski u celosti prilikom rezervacije,
  2. Prilikom rezervacije 30%, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska,
  3. Prilikom rezervacije 30%, ostatak na odloženo plaćanje čekovima građana, najkasnije do 20.09.2024.godine.

 

OSTALE NAPOMENE:

-Cena aranžmana je izražena u evrima, a aranžman je plativ u dinarima po srednjem kursu NBS na danu uplate.

-Svaki putnik je u obavezi da se informiše o Opštim uslovima organizatora putovanja.

-Svaki putnik je u obavezi da se informiše o režimu ulaska u zemlju u koji putuje prema ličnim dokumentima koje poseduje (odnosi se na državljane drugih zemalja).

-Po hotelskim pravilima, u smeštajne objekte se ulazi prvog dana nakon 14:00h. Napuštanje smeštajnog objekta poslednjeg dana boravka je najkasnije do 10:00h.

-Svi putnici su obavezni da prilikom rezervacije osim ličnih podataka dostave agenciji i tačan broj mobilnog telefona, kao i e-mail adresu, kako bi mogli dobiti precizne informacije u vezi sa aranžmanom koji su uplatili, detalje polaska i slično.

-Kod autobuskih tura, Organizator putovanja organizuje i pravi pauze na svakih 3 do 4 sata vožnje, a u skladu sa datom situacijom. Pauze se organizuju na usputnim stajalištima, benzinskim pumpama ili restoranima, u zavisnosti od situacije.

-Dužine pauza na fakultativnim izletima zavise od objektivnih okolnosti na lokalitetima, kao i same organizacije izleta i dalje organizacije celokupnog putovanja.

-Organizator putovanja zadržava pravo izmene ili korekcije programa putovanja ukoliko zbog objektivnih okolnosti ne bude mogućnosti da se određeni delovi programa realizuju (saobraćajne gužve, neplanirana zadržavanja na graničnim prelazima, zatvaranje lokaliteta koji je predviđen za obilazak i slično).

-Program i uslovi putovanja dati u ovom dokumentu, jedino su validni za putnika. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije informacije koje je putnik dobio od trećih lica, i kao takve će biti odbačene kao neosnovane.

 

Ovaj program je rađen na bazi minimum 50 plativih putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija ima pravo otkaza aranžmana u zakonskom roku, najkasnije 5 dana pre polaska na ugovoreno putovanje.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja New Dream Travel DOO, Licenca kategorije A, broj 28/2022 izdata od strane nadležnog Ministarstva 16.03.2022. godine.

 

Preuzmite program putovanja u PDF formatu klikom na ikonicu ispod

Preuzmi program putovanja u PDF formatu

Additional information

Trajanje5 dana 2 noći
1

1.dan SRBIJA-HRVATSKA-ITALIJA

Polazak iz Novog Pazara/Beograda sa dogovorenog mesta u poslepodnevnim satima. Tačno mesto i vreme polaska putnici dobijaju putem SMS poruke dan pre polaska. Vožnja prema Italiji sa usputnim pauzama radi graničnih formalnosti i po potrebi grupe.

2

2.dan TRST-PALMANOVA-LIDO DI JESOLO

Jutarnji dolazak u Trst. Nakon dolaska u Trst sledi obilazak grada u pratnji vodiča: Crkva Sv. Spiridona, Ponte Roso, glavni gradski trg Piazza Unita d’Italia. Slobodno vreme za individualni obilazak grada, doručak i uživanje u Trstu. Nastavak puta prema Outlet centru Palmanova. Slobodno vreme za šoping u Outlet centru 2-3 sata. Nakon šopinga sledi nastavak puta prema Lido Di Jesolu. Dolazak u letovalište, smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor od putovanja i individualne aktivnosti. Noćenje.

3

3.dan LIDO DI JESOLO-VERONA-LIDO DI JESOLO

Doručak. Nakon doručka sledi fakultativni odlazak u Veronu. Nakon dolaska u Veronu sledi obilazak grada u pratnji vodiča: Trg Bra, Rimska Arena, Palata Barbieri, Via Mazzini, trg Erbe, Palata Mafei, Domus Merkatorum, Toranj Lamberi, Trg Sinjoria sa spomenikom Danteu Aligieriju, Julijina kuća. Nakon obilaska grada slobodno vreme za individualne aktivnosti i uživanje u Veroni. Posle podne povratak u Lido Di Jesolo. Noćenje

4

4.dan LIDO DI JESOLO-VENECIJA-NOVI PAZAR

Doručak. Nakon doručka sledi odjava iz hotela i pakovanje stvari u autobus. Nastavak autobusom do luke Punta Sabioni, odakle se brodovima upućujemo prema centru Venecije. Nakon dolaska u strogi centar Venecije sledi obilazak grada: Tamnica u kojoj je bio zatočen čuveni Kazanova, Most uzdaha, crkva Sv. Đorđa na istoimenom ostrvu, Stubovi smrti, trg Sv. Marka, Bazilika Sv. Marka, Toran Kapmanile, Most Rialto. Nakon obilaska slobodno vreme za uživanje u intrigantnim ulicama kanalima Venecije. Posle podne sledi povratak brodićem prema luci Punta Sabioni. Nastavak puta autobusom prema Srbiji sa usputnim pauzama po potrebi grupe i radi graničnih formalnosti.

5

5.dan NOVI PAZAR

Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.